Idag valde jag Romantikänglarnas orakelkort som dagens Pick a Card kort. Titta på korten ovan. Vilket kort dras du till… ett, två eller tre? När du har valt ett kort, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

PICK A CARD

Valde du kort nummer ett är detta kort till dig;

Separation – Tid isär från din partner är i sikte.

Lever du i en parrelation, kan det betyda äktenskaplig separation eller skilsmässa. Att ni har gjort er livsresa tillsammans och är nu redo att utvecklas på varsitt håll. Är det du som blivit lämnad, kan det göra ont och vara förvirrande. Men känn tillit att du kommer landa i det som är. Någon annan är menad för dig.

Det kan också betyda för dig som lever i en relation att du och din partner kommer att vara tillfälligt ifrån varandra. Antingen om någon utav er åker iväg på en tjänsteresa, där ni kommer att återförenas när jobbet är avklarat.

Är du singel visar detta kort på att du kommer att vara i en fortsatt separation en stund till, från din blivande Kärlekspartner.

Oavsett vilken typ av separation det än är så vill detta kort visa dig att du har nu ett fint tillfälle att ta hand om dig själv. Njut av livet och känn en positiv längtan efter någon som du älskar. Är du singel så vill detta kort också peka på att du aldrig är ensam, du har alltid dig själv. Passa på och njut och ta hand om dig på alla plan. Köp blommor till dig själv, gå på spa eller boka in en härlig massage. Gör sånt som lyfter dina vibrationer. Kommer tunga stunder, be om hjälp att känna tillit till situationen. Be att få in massa skratt och upplyftande bus i ditt liv. Be om att få omge dig med kärleksfulla relationer. Att vara i en separation kan göra att du helar och hittar dig själv.

Affirmation – Jag är nu redo att ta emot ännu mera kärlek i mitt liv


Valde du kort nummer två är detta kort till dig;

Älska dig själv först – Din självrespekt gör dig mer romantiskt attraktiv.

Är du singel och önskar in kärlek och romantik in i ditt liv; titta på hur du talar till dig själv, hur du beter dig mot dig själv. Önskar du in en respektfull partner…visar du respekt mot dig själv? Önskar du in en partner som säger upplyftande och kärleksfulla ord?… Hur talar du till dig själv? Till din kropp, ditt sinne…ditt liv? Titta på dig själv på ett kärleksfullt och ödmjukt sätt. Sudda bort all eventuella kritiska ord och tankar. Är det kärlek du vill ha in i ditt liv, visa Kärlek till dig själv. Mitt råd som jag gav vid kort nummer ett gäller även här: Gör sånt som lyfter dina vibrationer! Köp blommor till dig själv, gå på spa eller boka in en härlig massage.

Är du i en relation, var ärlig med vem du är och vad du vill, både mot dig själv och din partner. Är du ärlig mot dig själv då utstrålar du kärlek.

Affirmation – Jag är värd all kärlek i Universum bara för att jag är jag.


Valde du kort nummer tre är detta kort till dig;

Öppenhjärtliga samtal – Diskutera ärligt era känslor med varandra.

När detta kort kommer betyder det att din relation behöver jobba mer med er kommunikation. Oavsett om du är i en kärleksrelation med en partner eller om du lever som singel. Det kan bli obekvämt, det kan ta emot men en öppen och ärlig kommunikation behövs för en hållbar relation. Att vara öppen och ärlig stärker era band och visar på respekt, att du vill den andres och ditt egna högsta och bästa genom att lyssna öppet på vad som sägs.

Lever du i en relation och ni har svårt att öppna er för varandra, kanske ni kan gå till någon och diskutera era känslor och tankar. Det krävs mod och styrka att våga erkänna att man kan behöva hjälp. Att gå in med känslan av mod och styrka ger däremot framgång.

Som singel kan du behöva sätta dig ner och fråga på djupet vad du vill, hur du vill må och känna. Är du singel men har en man/kvinna i dina tankar, kan du behöva öppna ditt hjärta för honom/henne och berätta hur du känner. Då får du svar på hur han/hon också känner. Får du ett ömsesidigt svar tillbaka, härligt! Då har ni något att bygga vidare på tillsammans. Får du ett svar som du inte önskar, då vet du det och kan släppa dina funderingar och gå vidare. Jag vet att det sista låter hårt och det är inte alltid lätt, men absolut nödvändigt så att du kan leva DITT liv och dra till dig din Kärlekspartner som är menad för dig, Kärlekspartner som klickar med dig.

Affirmation – Jag har öppna och kärleksfulla samtal, med mig själv och med andra.

Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna med dig av mina Pick a Card så andra också kan få ta del utav dem.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se 

Kram Anki