PICK A CARD

Dagens PICK A CARD – A.E WAITE TAROT och idag är det Marianne som tolkar till er.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

TIO I SVÄRD

10 i svärd visar ofta på negativa tankar, tomhet, ensamhet eller svek. Har du kanske känt dig sviken av någon eller har en situation känts tung och jobbig som du kanske känt dig ensam i. Det är dags att lämna det bakom dig nu. Att grubbla och känna sig irriterad på grund av andra, dränerar dig bara på energi som du behöver så väl och leder sällan till något positiv. Du tar dig stark ur detta, nya möjligheter föds, du kanske byter väg i livet, du kan se ljuset i horisonten och skapa nya mål i livet.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

SOLEN

Solen står för positivitet oavsett om det gäller kärlek jobb eller ekonomi står kortet för framgång. Du känner dig omtyckt och det du tar dig för verkar gå din väg nu. Var inte rädd att våga följa ditt hjärta, vad drömmer du om, vad vill du med ditt liv, glöm inte bort att leva och njuta av livet, vistas i naturen. Det är mycke lycka och glädje runt dig då sprider du också lycka och glädje till andra.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

TVÅ I PENTAGRAM

Det kan vara i dina tankar just nu, kanske svårt att hitta balans. Ibland krävs en förändring för att få den. Stanna upp och fundera på vad du vill med det här. Oavsett om det gäller kärlek ekonomi eller jobb så visar detta kort på positiva möjligheter. Se till att ha roligt, att finna kärleken, balans i ekonomin och utvecklas i jobbet. Glöm inte dina positiva tankar på vägen och se möjligheterna.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki