PICK A CARD

Då det är fullmåne på fredag (5 juni 2020) valde jag därför Moonology oracle cards som dagens Pick a Card kort. Titta på korten ovan. Vilket kort dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL KORT NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

A time to give rather than take, New moon in VirgoEn tid att ge snarare än att ta, Nymåne i Jungfrun.

Nu är det hög tid att se över ditt liv. Vart står du i livet? Är du nöjd eller vill du ha en förändring? Börja med att rensa inifrån och ut för att hitta den rätta balansen. Ät nyttigare, drick nyttigare, meditera och rör på dig. Tänk på din hälsa, mår kroppen bra är det lättare att fokusera framåt. Varför inte starta varje dag med en kort meditation. Följ dina andetag in och ut och säg vackra ord om dig själv. Det är dags att du ger dig själv egentid och självkärlek. Ta hand om dig själv, kärleksfullt. Detta kort handlar i stort sett om att få ordning på sitt liv – Tar du hand om dig själv så kommer du gradvis att upptäcka ett bättre hälsotillstånd. Inifrån och ut. GE DITT LIV uppmärksamhet och en stor portion med självkärlek!


OM DU DROGS TILL KORT NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Prosperity lies ahead, New moon in TaurusVälstånd ligger framöver, Nymåne i oxen.

Detta kort betyder, ge inte upp! Du kan få och uppnå vad du vill, bara du tror på dig själv. Nu är en bra tid att lägga upp en 12 månaders finansiell plan, vad vill du jobba med? Hur vill du få till dig dina inkomster? Kanske kan du starta upp ett litet sparkonto, för oavsett hur litet det är från början, ju längre tiden går och du sätter in en liten summa varje månad så ökar dina inkomster.

Det här kortet handlar i huvudsak om finansiella framgångar, men jag skulle rekommendera också att bjuda dig själv på en massage. När din kropp får beröring i form av exempelvis massage, släpper blockeringar som kan hålla dig tillbaka. Har du inte den ekonomin (just nu) att gå på massage? Lever du ensam och ingen annan kan beröra dig? Ge dig själv massage. Massera dina händer, dina fötter, ditt ansikte. Massera där du kommer åt och blunda gärna under tiden. Genom att du håller dina ögon slutna blir du mer uppmärksam på hur din kropp reagerar vid din beröring.


OM DU DROGS TILL KORT NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Expect powerful change, New moon EclipseFörvänta dig kraftfulla förändringar, Nymåne i tillbakagång.

Är du en av alla som arbetar med dig själv genom affirmationer? Du affirmerar in dina drömmar och dina önskningar? Håll i hatten för nu kan du förvänta dig riktigt kraftfulla förändringar! Det kan gå snabbt och ibland också tumultartat, nästan lite obekvämt. Men tänk, allt nytt och oprövat kan kännas obekvämt till en början, och det som sker i ditt liv är för ditt högsta bästa. Det som du önskar kanske inte heller kommer i den form som du är beredd på. Kom ihåg att en ny väg oftast leder till något bättre än vart du står idag. Det som händer nu sker av en anledning som du kommer att förstå längre fram. Någonting stort är på väg till dig, och som sagt var, håll i hatten för här händer det grejer! Kom ihåg att livet utvecklas varje dag, så lämna det gamla bakom dig. Det här som sker just nu, eller inom kort, är en viktig vändpunkt i ditt liv.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna med dig av mina Pick a Card så andra också kan få ta del utav dem.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki