PICK A CARD

För dagens Pick a Card fastnade jag för att använda mina Resekort.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

GÅ TRYGG IN I FÖRÄNDRINGEN

Förändringens vind blåser. Du slits upp med rötterna, allt förändras. Känn ingen oro! Vet att änglarna leder dig. leder dig genom alla synliga och osynliga faror. Låter dig stå på trygg mark. Även den största katastrof, kan föra med sig den underbara seger. Vandra trygg genom livet. Vet att änglarna alltid går med dig.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

DET ÄR TID ATT GÖRA DIN EGEN RESA

Du tror du är svag och utan kraft. Din resa går så tungt, det känns som om du knappt tar dig framåt längre. Då är det hög tid att du stannar upp. Gå ett steg tillbaka. Se på din situation med andra ögon. Du har hunnit mycket längre än du tror. Ser du de människor du hjälpt fram? Det är hög tid att du gör dig fri från dem som tar din kraft, hög tid för dig att använda den kraften till din egen resa.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Stå rotad, fast förankrad

Var noga med var du låter dina rötter slå rot. Var de finns växt mån och näring. Låter du dem rota sig i rädslans marker, hämtar de sin näring i rädslor och mörker. Dina frukter blir rädslans frukter.

Låter du dem rota sig i god jord, en mylla fylld av kärlek, glädje och ljus. Kan dina frukter inte göra annat än bli söta, riktiga och goda.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki