PICK A CARD

…eller ska vi säga ”Pick a pile” då det idag ligger fler kort i varje hög.

Det övre kortet du ser är från Gilded Tarot av Ciro Marchetti. Då det är fullmåne imorgon, 7 maj valde jag därför också Moonology oracle cards som ett av dagens Pick a Card kort. Titta på korten/högen ovan. Vilket kort/hög dras du till… ett, två eller tre?

När du har valt bläddrar du ner och läser dina budskap.

Kram Anki

OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Tarotkort – Döden – Rygga inte tillbaka nu, detta kort betyder för mig en inre transformation och det är till det bättre. Det handlar med andra ord inte om en fysisk död utan snarare om en psykologisk eller mental död, ett uppbrott eller avslut. Du lämnar något bakom dig som är dags att lämna för att du ska kunna blomma ut och leva ditt liv som är menat för dig. Det är dags att släppa taget om något som ditt ego så väldigt gärna vill behålla, som idag skapar ett negativt motstånd i ditt liv. En stagnation.

Det sägs att, ”En ny början är ofta förklädd till ett smärtsamt farväl.” Fundera över om du har gamla relationer, situationer eller tidigare händelser som inte längre tillför dig något? Det är dags att släppa taget nu om egots vilja, om rädslor för att tillåta att något bättre och lättare kommer in i ditt liv istället. Släpp taget så du kan leva ditt liv i balans och i harmoni. Stäng ett kapitel i ditt liv för att öppna ett nytt. Utvecklas. Gör en liten vårrensning – Ut med det gamla och in med det nya! Det är dags nu.

Månkortet – Prosperity lies ahead, New moon in Taurus – Välstånd ligger framöver, Nymåne i oxen. Detta kort betyder, ge inte upp! Du kan få och uppnå vad du vill, bara du tror på dig själv. Nu är också en bra tid att lägga upp en 12 månaders finansiell plan, vad vill du jobba med? Hur vill du få till dig dina inkomster? Kanske kan du starta upp ett litet sparkonto, för oavsett hur litet det är från början, ju längre tiden går och du sätter in en liten summa varje månad så ökar dina inkomster.


OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Tarotkort – Fyra i mynt – Ett kort med ordning, kontroll där man håller fast vid sina principer ”no matter what”. På kortet ser man en man som står och håller hårt om sina pengar, sin materiella framgång. På kortet ser man också att han står ensam… Myntkort står oftast för pengar, det materiella men jag får en känsla av att här handlar det också om känslor för någon som drogs till detta kort.

Du har en stabilitet i det som är, en bra grund att stå på men det kan finnas en rädsla av att mista allt det som man jobbat så hårt för att uppnå. Släpp den rädslan, du har en välbyggd grund att luta dig mot. Oavsett om det gäller ditt arbete, kärleken, din andlighet, din inre röst. Släpp rädslan av att mista något. Ju mer du försöker kontrollera, hålla kvar eller styra, desto mer motstånd kommer in i ditt liv. Försök slappna av, skratta och njut av livet istället.

Är man orolig, känner en tillfällig osäkerhet i livet just nu kanske man bara vill vara för sig själv en stund, vilket är helt okej. Att landa med sina tankar i det som är. Det är mycket brunt i det här kortet vilket också är en känsla av behov av att jorda sig. Tillbringa gärna mycket mer tid ute i naturen för att hitta tillbaka till din stabilitet. Ta en skogspromenad, luta din mot ett träd. Jorda dig.

Månkortet – Don´t let pride get in your way, Full moon in Leo – Låt inte stolthet stå I vägen för dig, fullmåne i lejonet. Detta kort vill att du funderar på om du tänker/agerar med egot eller med ditt hjärta? Håller du fast vid något bara för att ingen annan ska få rätt? Eller vill du kanske inte släppa taget om någon av rädsla att någon annan ”ska få” honom eller henne? Är svaret Ja, släpp egot och tänk utifrån ditt hjärta. En bra tid att släppa på stoltheten.


OM DU DROGS TILL HÖG NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Tarotkort – Åtta i stavar och De Älskande – De ramlade ner samtidigt när jag satt och blandade, därför hör dessa kort ihop idag. Du är förväntansfullt otålig och har väntat ett bra tag på att någonting ska ske och när åtta i stavar dyker upp i en läggning, betyder det att din väntan är snart över. Och det kommer att gå snabbt. På kortet kan man se åtta stavar som rör sig i en och samma riktning, låt ”stavarna” flyga i sin redan insatta riktning och var beredd på att något positivt kommer till dig. Oftast handlar det om meddelande av något slag och nu när De Älskande ramlade ur leken samtidigt som åtta i stavar, får jag en stark känsla av att det handlar om ett

Kärleksmeddelanden. För mig står De Älskande också för balans, yin och yang. Hittar man detta har man byggt upp en bra och stabil grund att stå på. Och med båda dessa kort tillsammans kan du vara fullkomligt trygg i att något kärleksfullt kommer till dig.

Tvillingsjäl är ofta associerat till De Älskande. Kortet representerar också kärlekspar, men även kärlek mellan någon annan närstående relation så som föräldrar, vänner eller kollegor. Så från än vem meddelandet kommer ifrån, är det Kärleksfullt.

Månkortet – Believe in the impossible, Blue moon – Tro på det omöjliga, Blå måne. Detta kort känner jag inte behöver mer beskrivning än – Om du tror på det, kan du uppnå det.

Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna med dig av mina Pick a Card så andra också kan få ta del utav dem.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade till dig? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se 

Kram Anki