PICK A CARD

Idag drogs jag till att använda Thelema tarot och mina Romantikänglakort- Titta på bilden ovan. Vilket siffra eller hög dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL HÖG/SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Thelema tarot – Drottning i stavar: Här känner jag bara värme, styrka, medvetenhet, grundtrygghet. Antingen är det du som utstrålar den här energin eller så kommer det in en kvinna som hjälper dig framåt i dina livsval. Någonting som du kanske behöver hjälp med för att uppnå det du vill. Tvivla inte på dina tankar eller dina känslor som kan komma från ingenstans just nu. Våga stå grundad i det som du känner är på väg. Tro på känslan för det här är en energi som du inte ska stoppa. Kvinnan på kortet står med stolthet och det strålar från hjärtchakrat. Det här är en kvinna som leder och kommunicerar med hjärtat. Som inte endast ser till sitt egna högsta och bästa, utan till helheten, vad som är bäst för alla.

Romantikänglarna orakelkort – SjälsfrändeJa det här kan vara din själsfrände. En själsfrände behöver inte vara en person som du har romantisk koppling till, utan det kan vara en vän som förstår dig utan och innan. Och i kombination med tarotkortet ovan så tolkar jag att det kommer att komma in en person i ditt liv som det klickar med. Som kommer att hjälpa dig framåt och uppåt. En person som du känner har en stark och lättsam närvaro som om ni känt varandra tidigare (fast ni aldrig tidigare har mötts).

Frågar du om kärleken kan denna kombination antyda att du är så trygg i dig själv, vem du är, att du älskar hela dig själv vilket gör att du drar till dig sann och äkta kärlek. Din själsfrände. Lika attraherar lika.


OM DU DROGS TILL HÖG/SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Thelema tarot – Narren. När detta kort kom upp började jag direkt nynna till The sound of music. ”The hills are alive with the sound of music, with songs they have sung for a thousand years….” Här finns glädje, impulsivitet och en enorm tillit till att allt blir som det ska. Istället för att ifrågasätta livet och allt som händer och sker, vågar man agera och lyssna på sitt inre. Det här kortet kommer till dig som en liten uppmaning, sjung, dansa och njut av livet! Lite som ett barn, njut av det som du upplever som om det vore första gången. Nyfiket och lättsamt. Och du vet, ju mer du vågar och känner tillit desto mer positivt och glädjefullt kommer till dig.

Romantikänglarna orakelkort – PassionTillåt ditt hjärta och din själ att sjunga av glädje. Ja! Precis som kortet ovan vill påminna dig om! Utforska livet och gör sånt som ger dig stor glädje. Som väcker din inre glöd, din inre passion, ditt hjärta! Detta kommer att hjälpa passionen bubbla upp inom dig och runt omkring, vilket i sin tur ger dig mer flöde i ditt romantiska liv (om det är en kärlekspartner du längtar efter). Att ha en passion för livet är en betydelsefull grund för att också känna passion i ditt kärleksliv. Så fråga dig själv; vad är det som väcker passionen och glädjen inom mig? Vad är det som får mig att väcka pirret inom mig?


OM DU DROGS TILL HÖG/SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Thelema tarot – Riddare i mynt. Säkerhet, trygghet, stabilitet. Här känner jag att någon som drogs till denna hög kommer att få en trygghet i ekonomin, och det väldigt snart. Och kanske också lite oväntat. För andra som drogs till denna hög handlar det om att stöd och möjligheter är nu på väg till dig. Det är lite orosmoln ovanför huvudet på riddaren, men de är på väg att skingra sig. Tittar man på kortet ser man också en kraftig arbetarhäst vilket jag tolkar in som att du har en bra grund att stå på nu. Det är du som har jobbat hårt och noggrant för att uppnå denna grund. Känner ingen spontanitet och lekfullhet i detta kort, snarare noggrannhet och logiskt tänkande.

Romantikänglarna orakelkort – Ny kärlekEn ny person har väckt dina romantiska känslor. Detta kort antyder att det kan komma in en person som väcker upp ditt kärleksliv igen (om du är singel). Eller så har ni redan mötts och detta kort visar på att kontakten som du kände var ömsesidig och fullkomligt äkta. Är du redan i en relation vill detta kort att du tänker till en extra gång innan du ”faller i armarna” för den nya som kommer in i ditt liv. Är det värt det eller är det bara en hastig och övergående passion? Kanske ska du prata med din partner vad det är som inte känns bra i er nuvarande relation. Kanske han eller hon känner samma blockering?

Dessa två kort i kombination känner jag ändå ett härligt lugn. Trygghet, stabilitet och kärlek är på väg in i ditt liv och du har lagt en bra grund att stå på.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki