PICK A CARD

Dagens PICK A CARD – THELEMA TAROT.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Riddare i mynt.

Säkerhet, trygghet, stabilitet. Om du drogs till detta kort är det en påminnelse om att ta det lugnt, storma inte fram över det som du har framför dig. Risken finns du att du tröttnar efter halva vägen.

Här känner jag att någon som drogs till denna hög kommer att få en trygghet i ekonomin, och det väldigt snart. Och kanske också lite oväntat.

För andra som drogs till denna hög handlar det om att stöd och möjligheter är nu på väg till dig. Det är lite orosmoln ovanför huvudet på riddaren, men de är på väg att skingra sig då solen tittar fram bakom molnen.

Tittar man på kortet ser man också en kraftig arbetarhäst vilket jag tolkar in som att du har en bra grund att stå på nu. Du har jobbat hårt och noggrant för att uppnå denna grund. Känner ingen spontanitet och lekfullhet i detta kort, snarare noggrannhet och logiskt tänkande.

Är du en som lätt tar till dig andras energier? Gör som riddaren på bilden, håll en gyllengul ”myntsköld” framför ditt solarplexus för att skydda dig. Läs mer HÄR om hur du kan skydda ditt tredje chakra.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

Kung i bägare

Känslomässigt ansvar och engagemang i alla dina relationer, inklusive dig själv. Alla känslor, oavsett positiva eller negativa är en del av livet. Oavsett hur känslorna ter sig i livet så väcker det en medvetenhet inom oss alla. Är jag ledsen då behöver jag få utlopp för mina tårar, likaså om jag är glad då skrattar jag. Kung i bägare vill påminna dig om att ge utlopp för alla dina känslor så de inte sätter sig som blockeringar i din kropp. En liten påminnelse dock, låt dina positiva känslor få ta större plats än de negativa, oavsett hur kämpigt du har det i ditt liv just nu.

Kungens färgkombination, svarta byxor och vit skjorta tolkar jag in som balans mellan yin och yang. En bra balans mellan det ljusa och det mörka i alla dina känslor.

Drogs du till detta kort visar det att stabilitet och gemenskap är extra betydelsefullt i ditt liv just nu. Både inom familjen och i din vänskapskrets. Kan också betyda att någon kärleksfull person som är i balans, kommer in i ditt liv och ger dig det känslomässiga stöd som du behöver just nu.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

Tre i bägare.

Kvinnan som finns på bilden står i en bägare full av glädje, hopp och lust. De röda kläderna som hon bär på visar på styrka och mod. Hon tittar rakt fram på dig för att bjuda in till allt som hon utstrålar.

Alla tre bägare som finns på bilden är överfulla av frukter, livets frukter. Det här kortet vill påminna dig om att du har så mycket härligt runt omkring dig. Öppna dina ögon, gör också som kvinnan på bilden, öppna dina armar och se och bjud in allt överflöd av glädje, kärlek och rikedom. Känn förälskelsen, känn det härliga lyckopirret i magen! Det finns så enormt mycket glädje i ditt liv så njut och fira av allt det härliga. Bjud också gärna in andra till att njuta och fira tillsammans med dig. Le mot de du möter, ge vackra och kärleksfulla komplimanger. Håll upp dörren för någon eller släpp fram någon i kön.

Se och känn glädjen och kärleken i ditt liv och sprid det också vidare till andra med små enkla gester.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki