PICK A CARD

Har funderat och reflekterat ett tag på Kärlek och Relationer i mitt liv, så kanske var det mitt ego som drogs till dagens val av lek – Romantikänglarna Orakelkort – av Doreen Virtue. Vill poängtera att dessa kort inte riktar sig endast till dig som tänker på en romantisk kärlekspartner, dessa kort riktar sig också till dig som söker klarhet i vänskapliga relationer.

Titta på bilden ovan. Vilken siffra dras du till… ett, två eller tre? Kanske dras du till mer än en? Det är helt i sin ordning, lyssna på din intuition.

När du har valt, bläddra då neråt och läs vad som är budskapet till dig.

Tidigare PICK A CARD hittar du HÄR

Kram Anki


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER ETT SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

VAR FORTSATT OPTIMISTISK GÄLLANDE DITT KÄRLEKSLIV – Positivt tänkande och tillit kommer att ge dig romantik. 

Om du har klagat och oroat dig sista tiden att du ”alltid kommer att leva ensam”, aldrig kommer att hitta din själsfrände” så vill detta kort påminna dig om att nu är det hög tid att skifta ditt fokus på det som du vill ha istället. Ha ett mer öppet sinne, ett mer optimistiskt perspektiv gällande ditt Kärleksliv. Är du singel idag eller lever i en relation som går på sparlågan, sätt dig ner och visualisera hur du VILL att ditt Kärleksliv ska se ut. På så sätt sänder du ut Kärlek och Tillit och mer Kärlek och Tillit kommer till dig.

Skriv listor på hur du vill må i din kärleksrelation. Hur du vill tänka och känna när du är i din kärleksrelation. Känn känslan i det som du skriver! Och gärna med ett leende på läpparna, lura hjärnan och kroppen med att du redan är i den lyckokänslan… Ser du ett kärlekspar, känn glädjen över att de två har hittat till varandra och känn styrkan i att du också kommer att ha en underbar kärlekspartner i ditt liv.

Affirmation – För var sekund som går kommer min Kärlekspartner närmare mig.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TVÅ SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENAT FÖR DIG:

OÄRLIGHET – Någon bär en falsk mask i den här relationen.

Det här kortet handlar om att någon som du har en relation tillsammans med, antingen en vänskaplig relation eller en kärleksrelation, där någon inte är fullkomligt ärlig. Jag tolkar inte detta kort som något ”negativt”. Oärligheten handlar inte om att gå bakom ryggen, snarare handlar det om att man inte säger sin sanning i relationen. Kanske på grund av rädsla för att förolämpa? Kanske för rädsla om att kärlekskänslorna inte är ömsesidiga? Kanske för rädsla om att vänskapskänslorna inte är ömsesidiga? Vad det än handlar om vill detta kort påminna dig om att, även om det kan vara obehagligt att föra fram sina innersta känslor, kommer det i slutändan att förbättra er relation på många plan.

Är det någon annan än du som bär denna mask, så är det den första som du kommer att tänka på i stunden.

Affirmation – Jag är ärlig mot mig själv och omger mig med ärliga och sanna relationer.


OM DU DROGS TILL SIFFRA NUMMER TRE SÅ ÄR DETTA BUDSKAPET MENADE FÖR DIG:

HA ETT ÖPPET SINNE – Din själsfrände kan skilja sig från din vanliga typ och dina förväntningar.

Är du en av de som upplever att du får ”nitlott” efter ”nitlott” i dina relationer? Kanske har du en utstakad målbild på hur han eller hon ska se ut för att matcha dina önskningar? Hur han eller hon ska vara för att matcha dina önskningar? Det här kortet kommer till dig som en liten påminnelse om att din själsfrände kan skilja sig ur mängden på ett sätt som du inte har uppfattat än. På ett sätt som du inte har förväntar dig.

Möter du nya relationer, ta god tid på dig att lära känna personerna som du möter. Rusa inte in i nya relationer bara för att du inte vill vara ensam. Att leva ensam, utan en kärlekspartner kan vara både lärorikt och ganska skönt. Att bara landa i dig själv och i det som är just nu. Det är en styrka i att ta hand om sig själv. Fastna dock inte i denna tanken att ”ensam är stark” för det är en styrka i att leva i en tvåsamhet också. Har du blivit sårad i tidigare relation vill detta kort påminna dig om att – Din själsfrände kan skilja sig ur mängden från tidigare relationer.

Förkasta inte den du möter för att han eller hon vid första anblick inte verkar vara din ”typ”, eller att attraktion inte finns där från början. Gå ut och njut av livet, njut av dig själv och ha ett öppet sinne.

Affirmation – Jag är öppen för Kärlek i alla mina relationer.


Det här var de budskap som jag hade till dig idag. Hoppas att du kände att det stämde för dig. Dela gärna mina Pick a Card så andra också kan ta del utav dem. Få inspiration och vägledning.

Vill du berätta om det blev vägledande ord menade för dig? Om det jag skrivit stämde in? Mejla mig då gärna till anki@pearlnharmony.se eller lämna en kommentar på min sida på facebook.

Kram Anki