PICK A CARD

Har tagit en liten paus i min uppdatering av Pick a Card, tid och energi räcker inte alltid till i allt man vill göra ibland… Men, mina Pick a Card är tidslösa. Det vill säga, även om jag publicerade det idag men du ser det om en månad eller om ett år så är det från den dagen som du såg ditt kort för första gången som ditt kort gäller. Vi får det vi behöver när vi behöver det.

Vill påminna om att alla mina Pick a Card är i underhållningssyfte. Mina readings är endast en vägledning och du ska alltid lyssna till din intuition och göra det som du känner är rätt för dig.

Jag är en intuitiv vägledare och har alltid velat hjälpa och inspirera människor till ett mer närvarande liv, en liten knuff och push framåt i livet.

Titta på bilden och känn efter vilket kort som talar till dig. Vad säger din intuition? är det kort nummer ett, kort nummer två eller kort nummer tre… Eller dras du till flera? Det är helt i sin ordning, då läser du på alla de kort som du dras till. Klicka sedan på bilden för att få ditt budskap.

Har du frågor eller vill du ha en privat tolkning? Mejla mig på anki@pearlnharmony.se eller skicka ett sms till 0706-520974, så svarar jag dig så fort jag kan.