Röd smoothie

Efter min morgonstund på yogamattan drack jag en ljuvligt god röd smoothie idag. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, haft svårt att äta mycket och tung mat på morgonen, men att dricka en nyttig smoothie är inga problem.

Ingredienserna i denna drink är,

  • en medelstor rödbeta
  • 1 dl hallon
  • 1/2 dl röda vinbär
  • ca 1 cm ingefära
  • 2 dl vatten.

Rödbetan skar jag i bitar och ingefäran rev jag i ett rivjärn. La allt i en behållare och mixade. Enkelt, smidigt, nyttigt och gott! Ett kokt ägg och lite nötter och kokoschips till det så känner jag mig nu redo att skapa ord vid min dator.

20170424_095541_resized

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kram och kärlek!

//Anki