Hej alla fina bloggläsare 

Ni som följer mig på Instagram vet att jag tillbringat några dagar på västkusten tillsammans med min sambo och några vänner till oss. Fina dagar har vi haft med sol, god mat, god dryck och många glada skratt. Stugan låg i Bua och hade alla de bekvämligheter som jag kunnat önska. Men, det som tilltalade mig mest var närheten till att bara sätta mig ner på en klippa eller på altanen och bara njuta av utsikten och naturljud. Ett ställe jag varmt rekommenderar för dig som vill landa i naturen och som njuter av lugn och tystnad. Det är även gångavstånd till olika badplatser och till naturreservat. Att ta färjan över till Malmön kan också rekommenderas som en kort utflykt. Tog ca 10 minuter att gå ner till färjan så du behöver inte ta bilen. Länken till stugan hittar ni HÄR.

Passade på att ta med mig några av mina handskapade silversmycken på minisemestern, blir fina foton i den vackra miljön. Armband, silver i kombination med läderrem är ju så snyggt!

INFINITY

Nu är jag hemma igen, att umgås med folk 24-7 är inte längre ”min grej”. Oavsett hur bra jag har haft det så gör sig utmattningssyndromet sig påmind. Ont och trött i kroppen plus den dära hjärntröttheten… Imorse kändes det väldigt skönt att göra sin morgonmeditation och dricka sin smoothie i ensamheten hemma. Lämnade dock sambon kvar med sina vänner så han får njuta några dagar till. En win win situation kan man väl säga 😉

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kram och kärlek!

//Anki