Hej alla fina bloggläsare ♥

Åh vad jag tycker om att få mejl från er! Det visar att ni läser mina blogginlägg och att jag når ut för att kunna hjälpa. TACK för att ni tar er den tiden att skicka era tankar och frågor till mig!

I ett tidigare blogginlägg skrev jag om att bygga upp sin kärlek till sig själv, sin SJÄLVKÄRLEK. Fick strax efter publiceringen, ett mejl från en kvinna som gjorde mig alldeles tårögd. Orden hon skrev var dessa:

”Tack Anki för att du delar med dig om hur man kan bygga eller stärka sin kärlek till sig själv. Jag är själv ofrivilligt barnlös och ser mycket fram emot att läsa din bok. Kan man beställa ett exemplar redan nu? Min ofrivilliga barnlöshet har slutat i att jag har slutat tycka om mig själv. Varje gång jag tittar mig i spegeln, ser jag en stor fet misslyckad kvinna med stora bristningar över hela kroppen. Bristningar som inte beror på att jag burit ett barn inom mig utan, bristningar som beror på att jag tröstäter och jojobantar. Jag tycker inte om det jag ser idag. Men jag vill tycka om mig själv igen!

Har du något bra tips på en guidad meditation som kan stärka upp min självkärlek igen? Hur ofta ska jag göra den i så fall?

Kram Anna”

Jag har svarat Anna och även frågat om det är okej att jag publicerar hennes mejl till mig i bloggen. Svaret som jag fick var: ”Självklart. Jag skriver som du, kan jag hjälpa så vill jag hjälpa…”

Till Anna och alla ni andra som behöver hjälp att bygga upp er självkärlek, denna video från YogaKostHälsa är en guidad mediyoga som jag gör varje vecka. Kan inte svara på hur många gånger/vecka som är att rekommendera. För mig handlar det om dagsformen, att lyssna på vad min kropp berättar för mig. Vaknar jag med trötta tankar, då är det oftast denna video som guidar mig på morgonen. Har jag haft en bra vecka, då blir detta en söndagsyoga.

Kom ihåg, det finns inget kvick fix. Alla har sina upp och ner dagar, det är mänskligt. Men vi kan alla göra något för att hålla livet i mer balans. Att starta dagen med en reflektion på yogamattan är det skönaste sättet för mig att vakna på. Stillar tankar som gör det lättare att följa min inre kompass.

Nu önskar jag er alla en underbar dag. Kramar finns som alltid till er alla. Ta hand om dig och varandra. Idag, imorgon och alla andra dagar!

Varma kramar//Anki

Har du läst mitt blogginlägg? Fanns det tankar som kom upp? Mejla gärna en kommentar eller dela inlägget ♥