Hej alla fina bloggläsare 

Tänk om vi alla skulle ägna minst lika mycket tid på att prata om vad vi faktiskt är bra på, istället för att fokusera på vad man själv anser att man är dålig på. Tänk så enormt mycket onödig tid och energi som oftast läggs på sina svagheter iställer för sina styrkor, och dessutom till absolut ingen nytta.

Som tur är, det går att öva upp och se sina inre styrkor och kvaliteér och det kostar inte mycket heller. Det enda du behöver är,

  • Ett kollegieblock,
  • En penna
  • Ditt genuina inre fokus och vilja. Våga erkänna och se allt det som DU faktiskt har klarat av i livet. Allt vad DU är bra på.

Skriv från hjärtat  Har du tagit körkort? Skriv upp det. Har du barn? Skriv upp det. Kan du gå? Skriv upp det. Har du kommit över en sorg? Skriv upp det. Kan du förlåta? Skriv upp det. Kan du skratta? Skriv upp det. Lyssnar du på dig själv och din magkänsla? Skriv upp det. 

Att lista upp allt du har åstadkommit i livet, allt du faktiskt är bra på, gör att du lägger ditt fokus på dina kvaliteér istället för irriterande ältande om negativa ting. Att skriva en kvalitetslista, en skillslist, gör att du tränar ditt fokus på att se allt som faktiskt fungerar i ditt liv. Du får happy memorys inombords och du känner dig glad. Du ler, du expanderar, du växer från insidan och ut. Ett bra steg till att attrahera det du faktiskt vill ha in mer av i ditt liv.

Tacksamhet och Uppskattning fungerar som en magnet – Du drar till dig mer av det som gör dig lycklig och det som ger dig välbefinnande i livet när du känner Tacksamhet och Uppskattning.


navelchakrat

Att skriva en lista på allt som du är bra på, hjälper dig också att balansera upp både navelchakrat och hjärtchakrat. Navelchakrat som är vårt andra chakra, där vår kreativitet och våra relationer är nyckelord. Hjärtchakrat som är vårt fjärde chakra, där förmågan att kunna ge kärlek till andra men även att kunna ge kärlek till oss själva har sitt centrum. Läs mer här om våra chakran.

hjärtchakrat

Har du svårt att komma på vad du ska skriva, fråga dina vänner. Du kan få fantastiska svar som du inte tänkt på.

Skriv så mycket du bara kan, sida upp och sida ner. Titta sedan med jämna mellanrum i ditt kvalitetsblock, gärna flera gånger varje dag. Känn känslan av vad mycket DU har åstadkommit i ditt liv.

kvalitetslista

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kram och kärlek!

//Anki