,

Hemsidor och appar, Top fyra!

Hej alla fina bloggläsare 

Det finns en hel uppsjö utav appar och hemsidor som ska hjälpa oss att komma igång med att hitta balans i kropp och själ. Lära oss att meditera och hitta närvaron i att vara här och nu, den medvetna närvaron/mindfulness. Det är en hel djungel där ute, vissa bättre och vissa sämre. Därför har jag nu samlat mina top fyra. De som passar mig och de som dessutom är helt gratis.

Klicka på rubrikerna nedan så kommer ni direkt till appen/hemsidan. Öppnas i ett nytt fönster.

Insight timer

  • En av mina absoluta favoritappar är Insight Timer, där finns allt! Appen innehåller fler är 3500 gratis guidade meditationer som leds av meditationslärare och på flera olika språk. Vill du meditera under tystnad ställer du bara in hur många minuter du vill meditera och när och hur många gånger meditationsklockan ska klinga. Finns även naturljud att lyssna på. Vill du kan du också skapa en egen profil och ta del av andras meditationer, se att fler än du tagit del av just den här meditationen eller den här meditationsklockan eller det här naturljudet. Du kan välja i inställningar för att vara helt anonym också.

Stresscoachen

  • En hemsida där du hittar gratis mindfulnessövningar med varierande längd. Allt från 3 minuter upp till 20 minuter. Behaglig röst som guidar dig på svenska.

Yogakosthälsa

  • Helen Kåselöv guidar dig i mediyoga, enkla övningar som du lätt kan följa hemifrån. Ni hittar henne också på youtube. Denna yogaform grundades av Göran Boll på Institut för Medicinska Yoga i Stockholm på 90-talet, Nu sprider sig mediyogan utanför Sveriges gränser i rasande fart. Mediyoga är anpassad för de flesta fysiska och psykiska begränsningar och har visat sig mycket effektiv för personer med bland annat stressrelaterade symptom och värk i kroppen. En mjuk och meditativ yogaform med fokus på andningen i samband med enkla kroppsövningar.

IBK Institutet för Basal Kroppskännedom

  • Denna sida har jag nyss hittat, har inte utforskat den än till fullo med andra ord. Men det jag sett och lyssnat på, tyckte jag om. Basal Kroppskännedom (BK) används inom både behandlande och förebyggande sjukgymnastik. Syftet med BK är att upptäcka, förstå och stärka egna inneboende resurser. Öka din kroppsmedvetenhet och hitta stabilitet och balans i kroppen. Träna på att ändra ditt smärtfokus, att istället hitta ditt fokus på att vara Här och Nu.

du kan förändra

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kramar finns som alltid till er alla! //Anki

1 svara
  1. ATeleaknaw
    ATeleaknaw says:

    This condition is pretty limited by the reproductive system and may have several causes like a results of injury or abnormal blood circulation within the testicles. Core maca from your supplier energetix is an herb that tests quite well for several males.

Kommentering är stängd.