Övningar som stärker din aura

Idag tipsar jag om tre yogaövningar som stärker din aura, det elektriska energifältet som vi alla har runt omkring oss. Är du en som lätt blir påverkad av människor och miljöer, är dessa tre övningar ett jättebra hjälpmedel för att stärka din aura. Hjälper dig att inte känna in så mycket… Som högkänslig person är man känsligare än genomsnittsmänniskan, vi lägger märke till mer, tar in mer intryck och bearbetar dem på ett djupare plan. Jag gjorde själv dessa övningar igår morse då jag under förmiddagen skulle på ett möte och träffa många människor. Tror dock att jag måste lägga in denna övning som en av mina vardagliga rutiner, de dagar som jag även känner mig stark…inte bara skör. Hade svårt att släppa tankarna och fokusera på syftet med övningarna.

Det tar ca 10 – 11 minuter att göra och det är Yoga Kost Hälsa som guidar dig.  Klicka på LÄNKEN så kommer du direkt till övningarna.

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kram och kärlek!

//Anki