Vibrationerna som skapas i kroppen

Min kropp och mitt sinne bara fullkomligt älskar att jag mediterar och att jag även sjunger mantran! Mantrasång är en form av meditation som jag faktiskt gör nästan dagligen. Att sätta mitt fokus på ett ljud, ett mantra hjälper mig att fokusera på att vara närvarande i stunden. Vibrationera som skapas i kroppen av ordet eller meningarna, har en positiv påverkan på både kropp och sinne.

Sätt inte allt som är för dig okänt i små fack

Många förknippar och klassar in mantrasång, yoga och meditation som en religion, och ibland tyvärr på ett negativt sätt. Jag själv tycker inte om att placera människor, träningsformer eller vad det än kan vara, i olika fack. Jag anser att det som får mig att må bra, jag skadar ingen annan, det borde väl ändå klassas som positivt? För mig är både yoga och mantasång en livsförstärkare, en livsstil som jag trivs mycket bra tillsammans med.

Mantran

  • Förstärker energin och kraften hos mig,
  • Skänker ett skönt lugn och en harmoni i kropp och sinnet.
  • Hjälper mig att koppla bort alla sinnesintryck och alla tankar som jag hade tidigare.

ONG NAMO GURU DEV NAMO är en mantrasång som jag oftast sjunger på morgonen. Den är endast tio minuter lång, en ganska lagom tid på morgonen att låta vibrationerna sätta fart på kroppen. Jag tycker så mycket om det mantrat, har till och med gjort ett hjärtformat silversmycke och stansat in de orden på smycket ♥ En lugn mantrasång som väcker känslor.

Rosa månad – Rosa smoothie

Vill även tipsa om min supergoda smoothie som jag gjorde imorse. Jag var inte alls sugen på en grönkålssmoothie som jag annars brukar göra, utan var mer sugen på frukt och bär med lite probiotika i form av Kefir i. Kefir är fullproppat av nyttiga bakterier som hjälper kroppen med bland annat matsmältning och immunförsvaret.

Kefirbärssmoothie,

  • Ett päron
  • 1 dl jordgubbar
  • 1 cm riven ingefära
  • 2 dl kefir.

Mixa allt till en len smoothie. Drick och njut ♥

Rosa månad Rosa smoothie

Rosa månad Rosa smoothie

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kram och kärlek!

//Anki