Rutiner skapar balans

Förra veckan delade jag med mig av enkla knep för att få in beteendeförändringar i din vardag. Min intention är att dela med mig ett tips varje måndag under hela sommaren. Små enkla tips som hjälper dig att stilla dina tankar och gör att din kropp och ditt sinne stressar ner.

Under helgen har jag fått mejl från några som nyss hittat till min sida och ville anta denna ”veckans-utmaning”. De bad att förra veckans utmaning skulle även bli denna veckans utmaning så de kan följa med från början. Jag lyssnar självklart på era önskemål, här ska vi inte skynda fram lugn-och-ro i kroppen, men nästa vecka kommer en ny uppgift till er.

Tanken är ju också att dessa små uppgifter som jag ger er, skall utföras även efter veckan har gått. Rutiner skapar balans.

Veckans utmaning Pausa

Sätt en daglig påminnelse i din telefon så du får in en kort meditation i tystnad och i ensamhet. Gör det som en daglig rutin för att möta och lyssna på din inre röst. Stäng av telefonen, sätt dig på en lugn plats. Blunda, andas och lyssna inåt. Hur känns det att sitta i tystnaden? Vad säger din inre röst till dig?

När denna vecka har passerat, mejla mig gärna och berätta hur det har gått. Har redan fått några mejl, oerhört tacksam för era tankar, kommentarer och för den tid ni tar för att ge mig feedback!

Smyckena som ni ser i dagens blogg, är ett mala halsband/yogasmycke som jag knöt till en vän som skulle bli en gåva till en av hennes vänner. Stenarna är Lava och Rosenkvarts. Hon ville även ha en silverberlock till halsbandet med ordet – SOULSISTERS – instansat, för det är precis vad de två är, själssystrar. Smycket överlämnades under helgen och på Instagram fick jag läsa att det mottogs med berördhet. Tacksam!

Kram och kärlek till er alla!

//Anki