Wishboard – Visualiseringstavla

I eftermiddags satte jag mig ner i lugn och ro för att skapa mitt wishboard inför 2018. Några kallar det för ett visions board eller visualiseringstavla då idén går ut på att visualisera det man önskar ha in mer i sitt liv. Vad man strävar efter, vad som känns viktigt för just dig. En tavla för dina målbilder och visioner. Du väljer därför själv vad du vill att temat i tavlan ska handla om. Det nya året? Det nya jobbet? Hur ditt drömliv ska se ut? Tror du på attraktionslagen? Då är detta något för dig.

Jag rekommenderar alltid att du sätter dig ner en stund och tar några djupa andetag. Ge dig själv en stund av medveten närvaro, ge dig själv den stund du behöver för att landa och fråga sedan dig själv; Vad är mitt rätta, sanna jag? Vad är det jag önskar mer av i mitt liv? Hur vill jag leva mitt liv? Ibland kommer svaren snabbare än vad man tror, så var beredd med papper och penna för att skriva ner det som du får till dig. Ibland behöver man inte ens ställa frågan till sig själv, man bara vet.

Tycker du inte om att måla fritt som jag, kan du enkelt hitta dina bilder på Pintrest, Google eller i olika tidningar att fylla din wishboard med. Därefter är det bara att klippa, klistra, måla, rita, skriva och forma din tavla som symboliserar dig. Det finns inget rätt eller fel utan låt din kreativitet flöda fritt! Det är din personliga symboliska tavla av dina inre önskningar. När du känner att den är färdig, sätt upp den synligt så du kan se den varje dag. Jag har min inramad på kontoret då jag sitter där dagligen.

Mina tankar över mitt wishboard 2018

Jag älskar fjärilar, det har därför blivit som en grund i alla mina wishboards, så även i år. I fjärilarna skrev jag de yttre önskningarna, de mer fysiska önskningarna, de som jag kan ta på.

Min personliga önskan inför 2018 är också att hitta mer balans i kropp, sinnet, livet, därför fick det även komma med en yogaposion som symboliserar balans. Står man i trädets position då övar man upp balansen och koncentrationsförmågan. Den sägs också förbättra vårat självförtroende. Precis som ett träd som står stadigt med rötterna förankrade i marken, behöver vi ha en stadig grund för att behålla vår stabilitet när det blåser hårt och livet är utmanande. Jag har ett silversmycke format i denna yogaposition som finns på min andra hemsida DesignByAnki. Tankar bakom smycket då jag skapade det var; I have balance in my body and in life. I stand firmly on the ground and in my mind. Viktigt budskap att tänka på varje dag. I yogasiluetten skrev jag sedan ner allt jag vill att min kropp ska känna och hur jag vill att min kropp ska må.

Lotusblomman målade jag symboliskt dit för alla mina chakran och evighetssymbolen under lotusblomman, det är ”bara jag.”

Detta blev resultatet. Kanske kommer jag måla ditt några symboliska hjärtan också… vi får se. Jag kommer att låta den vila till imorgon och låta tavlan sjunka in i lugn och ro.

Hur ser din tavla ut? Blunda, ta några djupa andetag, Visualisera och gör din alldeles egna wishboard. Lycka till!


Låt attraktionslagen arbeta för dig

Du kan förverkliga dina drömmar!


Nu önskar jag er alla en Kärleksfull fortsättning på kvällen. Ta hand om dig och varandra och en innerlig önskan om ett Gott Nytt År till alla fina bloggläsare!

Kram och kärlek!

//Anki

Om du har gillat det du har läst, dela gärna till dina vänner så att de också kan få ta del av det som du gillat. Väljer du att ta delar ur texten, glöm ej då att hänvisa vart ifrån du hämtat din text.

Kram Anki