NÅGRA ORD FRÅN DELTAGARES UPPLEVELSER…

 Hej Anki! Jag vill tacka för healingen i natt. Jag vaknade mitt i natten av att en kvinna sa mitt namn. Förra gången jag fick healing av dej kändes det som om någon var i rummet. Jag har prövat healing från tidningen Nära flera gånger men jag har aldrig märkt av någonting.

Sen skulle jag gärna vilja prenumerera på dina tips och inspirationsbrev. har försökt anmäla mej förrut men det har inte fungerat.

Kram från Sofia

♥ Tack för nattens healing ❤️ Efter några dagar då jag varit dämpad och känt en liten gnagande oro vaknade jag full av energi och handlingskraft. Tarotkortet du la upp på Facebook dagen efter förstärkte det hela. Allt är lugnt och precis som det ska❤️ Kram Mona

♥ Hej! Jag är lite överrumplad så jag säger bara TACK! Jag anmälde mig till healingen som var i natt och sa till min mor på skoj att ”jag ska få healing i natt så jag slipper värken i benen”. Innan jag somnade vid halv elva bad jag en bön om att få slippa värken som jag har varje natt och tackade dig för att du skulle tänka på mig! Jag tvärslocknade sedan och vaknade prick halv två. Kissnödig som bara tusan och groggy, så jag gick upp på toa och drack ett glas vatten som du skrev att man skulle göra. Somnade sedan om igen, utan värk i benen!!! Och sov sedan tills mobilen ringde imorse. Så TACK för en god natts sömn utan värk i benen. Kram från Marina

♥ Har varit på fysisk healing tidigare och måste erkänna att jag trodde inte att det fungerade på distans. Men va fel jag hade! Gick och la mig klockan 22:00 och kände genast hur en värme spred sig i kroppen. Sov lugnt hela natten och vaknade pigg och utvilad strax innan min väckarklocka ringde. Ofta vaknar jag med tryck i huvudet och en stel nacke, men inte imorse. Tack från hela mitt hjärta! Anna

♥ Jag kände att det kröp i armar, ben och i nacken innan jag somnade. Sov som en stock hela natten. Brukar annars vakna några gånger under natten. Tusen tack för distanshealingen. Ulla

♥ Kände ett svagt tryck över bröstet och en värme innan jag somnade. Ser fram emot nästa distanshealing för jag tycker att jag sover bättre under en sån natt! Tack för allt du gör för oss. Kram Karin

♥ Igår kväll var det så underligt för helt plötsligt kom det en känsla av värme och glädje. Det lustiga var att det var som om den kom utifrån och bara åkte rätt in i mig. Sen så slog det mig att det kanske var du. Tack 💖 Katarina

♥ Lugn, kärleksfull och trygg är tre ord jag kan säga om Anki. Under tiden som jag var hos henne fick jag 100% uppmärksamhet. Att den fysiska reikin utfördes under tystnad gillade jag. Tusen tack och kram!

♥ Hej Anki

Tack för healingen och ditt svar med vad du kände och fick till dig! Allt var verkligen mitt i prick, både det fysiska och andliga.

Att du hörde musik kändes mkt bra. Jag har problem med relationer och låten du hörde var till hjälp. Jag tar gärna kontakt med dig igen och kommer starkt rekommendera dig till andra.

Stor kram och tack!

♥ Jag har haft turen att få träffa Anki personligen, en ödmjuk kvinna som ser mig under hela tiden som jag var där. Blev förvånad över hennes varma händer, det kändes mycket behagligt då hon la händerna över mitt ansikte, slappnade av direkt. Fick pirrningar genom hela kroppen då hon utförde Reikin på mig. Det hon sedan berättade var klockrent! Plus i kanten var den sköna ansiktsmassagen som hon började med. Tack, jag kommer tillbaka ♥

Kram Ulla