Kärlek och Romantik – Unakit

Pris 229 kr

Vackert elastiskt intentionsarmband med 8 mm stenar för Kärlek och Romantik.

Rodonit – Är en kraftfull kristall när det kommer att heala ditt hjärta från tidigare hjärtesorg, hjälper till att balansera ditt hjärtchakra. Kallas också för ”kärleksstenen” då den sägs vara den ultimata kristallen för dig som är singel, att manifestera in din soulmate. Healing, Självkärlek, Soulmate.

Unakit – Hjälper oss att släppa det förgångna och att istället leva här i nuet, i närvaro. En grundande kristall som sänder ut rogivande energivibrationer till alla omkring. En underbart vacker sten i grönt (epidot) och rosa (fältspadt). Närvaro, Good Vibes.

Rosenkvarts -En härlig rosa kristall fylld med love boost! Den stärker kärleken till dig själv, till din partner eller till någon annan som du tycker om. Kärlek, Love boost i alla relationer.

Bergkristall – Löser upp energiblockeringar och ger klarhet och insikter. Förstärker andra stenars energier.

Information – Armbandet mäter ca 17 – 18 cm inre omkrets. Önskar du ett större eller mindre armband så plockar jag bort alternativt lägger till någon/några Unakiten som är den övervägande grundstenen i detta armband. (Länk nedanför, tips på hur du mäter ditt armband)


PearlNHarmony skapar svenskdesignade och stilrena energismycken, yogasmycken och malas. Vill du ha en vacker handgjord berlock i silver925 till ditt smycke, så hittar du dem på min andra hemsida DesignByAnki.

Läs mer om stenarnas betydelse här.