Tystnad och rutiner

Idag började min sambo jobba efter sju veckors semester. Hela huset blev helt plötsligt så tyst… Efter en sommar med altanbygge, fasadrenovering, resor…folk… så kändes det som om jag vaknade i himmelriket av tystnad idag. Tänk att jag funkar bäst av tystnad och rutiner…

Detta resulterade i att det blev en lååång stund på yogamattan. Övningar från min sjukgymnast, Mediyoga och mantrasång.  Idag avslutade jag min ”morgonstund” med att ge mig själv Reiki. Det har jag inte gjort på väldig länge och i skrivande stund så förstår jag inte varför jag slarvat med detta. Den värmen och det pirret som spred sig i hela min kropp, OBESKRIVLIGT!

Avslutade med en god smoothie och lite nötter och kokosflakes. Building wellness from the inside out 

återhämtning efter semester

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kram och kärlek!

//Anki