Hej alla fina bloggläsare ♥

I går fick jag besök av en vän som jag inte träffat på väldigt länge. Det brukar aldrig vara brist på samtalsämnen när vi äntligen träffas, rawfoodbollar var därför ett måste till vårt eftermiddagsfika, så vi kunde mumsa och samtala länge, länge, länge!

Supergoda med smak av choklad och apelsin. Rekommenderas varmt!

Ingredienser

  • 1.5 dl cashewnötter
  • 1.2 dl pumpakärnor
  • 1.5 dl dadlar, (om du använder torkade, blötlägg dem i 2 timmar.)
  • En halv apelsin, saft och skal.
  • 2 msk kakaopulver
  • 2 msk kokosolja
  • en nypa havssalt
  • 0.5 tsk kanel

Gör så här

  1. Mixa cashewnötterna och pumpakärnorna till en mjölliknande konsistens.
  2. Blanda i resten av ingredienserna och mixa till en ganska kladdig massa. (Blir det för kladdigt, ställ i kylskåp ca 30 minuter.)
  3. Rulla till lagom stora bollar och rulla i kokos.
  4. Kyl dem ca en timma innan servering.
  5. Förvara i kylskåp eller i frys.

Ät, mumsa och njut! Svårare än så är det inte.

Nu ska jag sätta mig ner och vara lite ”otrogen” mot mitt bokmanus som fortfarande är hos min lektör. Rätt eller fel att påbörja något nytt? Vet ej, Men vad gör man när huvudet är fullt utav ord som vill fram?

Önskar er alla en fantastisk helg. Ta hand om dig och varandra. Idag, imorgon och alla andra dagar.

Stor kram till er alla!