Hej alla fina bloggläsare ♥

I lördags skickade jag in mitt manus för det allra sista lektörsutlåtandet! Mitt lilla ”skötebarn” som jag jobbat med sen 2012, kommer snart finnas i tryckt bokformat för andra att läsa. En bok som blev mer personligare än vad som var tänkt från början. Nu ligger på riktigt  bollen i rullning och ska jag vara helt ärlig, känns det otroligt nervöst men på samma gång också helt fantastiskt!

Detta firades med att jag och Andreas åkte bort under helgen, från lördag till söndag. En övernattning på Hotell Hehrne i Vänersborg. Det kändes lite lagomt långt bort från Skövde med ca 1:40 minuters restid, dessutom har vi aldrig tidigare varit i den staden så det blev en ny upplevelse för oss båda.

Hotellet ligger i ett naturnära område, ca 5 km utanför själva stadskärnan. Incheckningen på hotellet var klockan 15, därför parkerade vi bilen på hotellparkeringen och gick in till centrum för att äta en sen lunch. (Det gick bussar, men både Andreas och jag tycker om att gå långa promenader, en skön andningspaus.) Vi kom iväg från Skövde rätt sent, alla butiker var därför i stort sett stängda så vi traskade tillbaka direkt efter lunchen. Det vi dock uppmärksammade under vår promenad, var att det fanns väldigt många restauranger och förskolor. Annars kan jag tänka mig att detta är en fin sommarstad då det ligger precis vid Vänern.

När vi låste upp och steg in i vårt nyincheckade rum låg en trevlig överaskning på sängen, lite rött vin och choklad. Vilken överraskning!

Ett stort tyvärr för mig, var att restaurangen var ett öppet rum med högt i tak, ljudnivån blev därför ganska hög. Denna kvällen var även ett stort födelsedagsfirande inbokad. Efter mitt utmattningssyndrom har jag jättesvårt för röriga miljöer vilket detta verkligen blev denna kväll. Det sjöngs högt, skålades och hölls tal, barn sprang slalom mellan borden. Till slut blev jag bara så superstressad, lämnade hälften av min mat och bäddade ner mig i hotelsängen. Klockan 19:45 låg jag frusen och nerbäddad, inte riktigt vad som var planerat eller önskat.

Vaknade dock till en småsolig söndag. Gick ner och intog en god frukost (i mindre ljudnivå) och tog därefter en lång morgonpromenad längst Göta kanal.

Bet ordentligt i kinderna i snålblåsten men det var ändå hur skönt som helst! Vi vaknade ordentligt och det blev en fin avslutning på en fin helg tillsammans med min fina sambo.

Önskar er alla en fin fortsättning på dagen.

Stor kram till er alla!