Hej alla fina bloggläsare ♥

Ja så är det bokstavligen, jag går i väntans tider på att få tillbaka mitt bokmanus från min lektör, Karin Fredriksson. Fint ordval föresten, då min bok handlar om att leva som ofrivilligt barnlös… Detta är den andra lektören som läser manuset, en lektör som går under utbildning via Ann Ljungberg.

Fick ett mejl under veckan ifrån Karin, att jag kommer att få utlåtandet den 21 mars ihop med hennes kommenterade manus. Supernervöst men samtidigt längtar jag oerhört efter att få tillbaka det, då kan jag sätta ”bollen i ännu större rullning.” Det vill säga, ta ett steg närmare tryckeriet.

Under tiden har jag försökt att strukturera livet lite. Ta bort, lägga till och prioritera. Men det är jättesvårt att strukturera upp en kreativ mångsysslare! Hur sorterar jag? Vad prioriterar jag? Hur binder jag samman alla mina intressen som gör mig levande, så att inte min hjärna bubblar över av för många ideér?

#vägraväggen, igen.

Har även varit liiiite otrogen mot mitt inväntade manus. Som sagt var, jag har tre andra självbiografier i min dator som jag kikat lite på. Skrivit lite och redigerat en del. Använde ett citat från Isaac Asimov på INSTAGRAM under veckan:

Writing, to me,

is simply thinking trough my fingers.

Citatet stämmer så bra in på mig och är även ett tips som jag gärna delar med mig utav. Att skriva, att få ner tankar på ett (eller flera) papper, kan vara till stor hjälp. Förlösande och terapeutiskt. Dagens tips blir med andra ord: ”Ut och köp dig ett kollegieblock samt en fin penna. SKRIV från hjärtat och bli fri från dina hjärnspöken.” Om du nu har sånna som mal på i ditt huvud. Annars, skriv bara, skriv det som kommer till dig…

Just ja, jag har sammanställt en sida om DEBUTBOKEN. Välkommen in på ett besök.

Har även skapat tre nya HALSBAND. LET YOUR HEART GUIDE YOU.

LET YOUR HEART GUIDE YOU AMETIST

Nu önskar jag er alla en underbar helg. Kramar finns som alltid till er alla. Ta hand om dig och varandra. Idag, imorgon och alla andra dagar! //Anki