Följ mig på sociala medier

Intervjuer

Alla bär vi på en historia, alla bär vi på en personlig berättelse och det är viktigt att man får göra sin berättelse hörd om man vill dela med sig. Jag har haft den stora turen att få intervjua några som velat dela med sig av sin livsresa. Kanske känner du igen dig? Kanske får du några frågetecken uträtade när du läser dessa berättelser. Fler intervjuer kommer att komma.

Kanske har även du en berättelse som du vill dela med dig utav. En berättelse om hur du tog dit igenom ditt utmattningssyndrom eller någon annan psykisk ohälsa? MEJLA mig i så fall. Du får vara helt anonym.

Min personliga berättelse kan ni läsa om HÄR.

Marie är en kvinna på 37 år som är sjukskriven på 100 procent för svår utmattning och depression sen september 2017. Hon bor och lever sen fyra år tillbaka tillsammans med sin sambo Gabriel som har varit en stöttepelare från dag ett. Marie har även en son på 11 år som bor hos dem på heltid, Hampus. Hampus har ADD, autism, tvångssyndrom samt även ångest/depression. I familjen ingår även en hund och två katter.

Innan Marie blev sjuk var hon väldigt aktiv. Hon gick hundkurser. Var ute på långa promenader tillsammans med sin hund. Och ett av hennes stora intressen var att sy kläder, både till henne själv och till sin son.

Läs mer HÄR OM MARIES PERSONLIGA BERÄTTELSE…

Karin är en kvinna på 25 år som arbetar som undersköterska. Hon bor tillsammans med sin fästman och deras två katter i en lägenhet, centralt beläget i norra sverige. Året 2015, endast 22 år gammal drabbades hon av utmattningssyndrom. Vid den tiden arbetade hon på en LSS-gruppbostad. Det tog några år innan hon förstod att utmattningen inte kom i huvudsak från jobbet, utan från en tidigare relation som var destruktiv…

Karin heter egentligen något annat…

Läs mer HÄR OM KARINS PERSONLIGA BERÄTTELSE…