Måndagspepp 1 april 2019

Hej alla fina vänner och följare!

Hoppas ni alla har haft en härlig helg som blev precis så som du önskade, och att det inte blev en allt för stor omställning att vrida fram klockan en timme igår. Tänk nu är vi redan i april! I Skövde är det ordentliga vårkänslor vill jag lova. Efterlängtade små vårblommor som försiktigt skjuter upp i gräsmattan och små gröna knoppar i buskar och träd. Härligt!

Efterlängtat vårtecken – Snödroppen

Dagens måndagspepp vill jag påminna dig om att – Våga va dig själv och ingen annan – En liten påminnelse vi alla kan behöva höra ibland. Det låter enkelt men kan ibland vara det som sätter käppar i hjulet för våran egen lycka. Att vi på något sätt inte vågar stanna upp och verkligen lyssnar på vår magkänsla, vår intuition för vår egen lycka och självkärlek – Vem är jag? Vad gör mig lycklig? Vem blir jag glad av att umgås med? Vad trivs jag med att göra? (Läs gärna ett tidigare blogginlägg – Hur gör man för att våga?)

Måndagspepp – Våga va dig själv och ingen annan.

Allt för ofta tror vi inte på oss själva utan vi tror mer på andras förmågor och kunskaper. Vi är duktigare på att lyssna på andra än på oss själva. Nu är det hög tid att börja behandla dig själv lika kärleksfullt som du behandlar andra. Nu är det dags att börja ta plats och tro lika mycket på dig själv som du tror på andra. Självklart inte försedd med vassa armbågar och tåtrampningar utan helt och hållet ödmjukt egenväxande.

Veckans självreflektion

Om du tänker att Attraktionslagen fungerar lika attraherar lika, och din hjärna tar emot allt du matar den med som fakta och denna fakta är sanning. Backa då ett steg och fundera på vad du matar dina tankar med?

Börja varje dag med uppmuntrande ord om dig själv, och påminn dig själv om att just du ska vara Happy, Bright and You!


Våga ha tillit till att allt blir som det ska!

Ta en paus i vardagsstressen och lyssna på vad din kropp säger till dig.

Be You!

Önskar alla en trevlig måndag och en härlig vecka. Be Happy, Be Bright, Be you!

Du förresten, du glömmer väl inte bort nymånen som är nu på fredag. Sätt dig ner och meditera och fokusera på allt det som du vill ha in i ditt liv. Manifestera tillväxt och nyskapande.

Kram och kärlek till er alla!

Följ mig på sociala medier

LÄS GÄRNA OCKSÅ

Om du har gillat det du har läst, dela gärna till dina vänner så att de också kan få ta del av det som du gillat. Väljer du att ta delar ur texten, glöm ej då att hänvisa vart ifrån du hämtat din text.

Kram Anki