MEDITATIONSUTMANING DEL FYRA

Att meditera med affirmationer

Att meditera med affirmationer redan på morgonen, är en fantastisk bra start på dagen. Då jag tänker utifrån attraktionslagen utgår jag därför varje morgon utifrån en känsla. Man säger att känslor kommer ur två grundkänslor, Kärlek och Rädsla. Kärlek väcker positiva känslor, Rädsla väcker negativa känslor. Och attraktionslagen säger – Lika attraherar Lika –

Så börja varje morgon med att säga något positivt om och till dig själv. Avsluta också gärna varje kväll innan du går och lägger dig med några positiva affirmationer, så du somnar i en skön och härlig känsla.

Förslagsvis:

Jag älskar känslan av att omge mig med ärliga och kärleksfulla människor.

Jag älskar känslan av att vara glad och lycklig.

Jag älskar känslan när jag skrattar.

Jag älskar känslan av att vara lugn och balanserad.

Jag älskar känslan av att vara i tillit.

Jag älskar känslan av att…..


Har du frågor eller vill du berätta hur det går? Mejla mig gärna på anki@pearlnharmony.se