Varmt välkommen hit!

”Världen vi har skapat är en produkt av vårt tänkande och den kan inte förändras utan att vi förändrar vårt tänkande” – Albert Einstein.

Det är jag som är Anki Ljungmark, skaparen av denna hemsida, Pearl N Harmony. Min intention med denna sida är att Du ska se det som jag skriver som en inspirationskälla till ditt liv och allt som hör till. I alla ups and downs. Jag delar med mig av personliga livsupplevelser, livsglädje, mental träning och personlig utveckling. Livet – Här och Närvaro med en touch av attraktionslagen.

Jag sprang själv för fort i ekorrhjulet och lyssnade inte på vad min kropp sa till mig. Tillslut hamnade jag i ett utmattningssyndrom och har även en omfattande kunskapsbas när det gäller livets svårigheter. Jag fick en ganska tuff start i livet.

Men jag tror också att alla människor behöver en mindre del av svårigheter för att förstå livet, förstå sig själva och andra och för att kunna uppskatta livet som vi har. Att känna tacksamhet för allt som finns och är… Det gäller att inte stanna kvar i det som har varit, utan också välja att utvecklas genom erfarenheterna.

För att kunna växa, måste man våga vara sårbar och rannsaka sig själv och sitt liv. Acceptera sina tidigare snubblande steg och känna ödmjukhet över att det som har hänt, har hänt. Livet handlar om att acceptera och älska sig själv. HELA sig själv.

Information om mig

  • Född: 1971
  • Familj: Just me for now
  • Bor: Från Östersund men bor idag i Skövde.
  • Älskar skrivande och kreativt skapande. Fjärilar, kaffe, lakrits, mörk choklad, rött vin, gröna, blåa, röda, bruna, gula smoothies och när människor visar kärlek och respekt.
  • Blir frustrerad utav främlingsfientlighet och av människor som inte vill tänka ”out of the box”.
  • Bra egenskaper: Positiv, lyhörd och har lätt att knyta kontakt med nya personer.
  • Mindre bra egenskaper: Lite för mycket förtjust i sötsaker…
  • Bra start på dagen: Meditation, smoothie och en stor kopp kaffe med kokosmjölk.

Utbildningar

Övrigt

Jag har ett holistiskt synsätt och tror att kroppen alltid strävar efter att hitta balans. Det innebär ett helhetsperspektiv på vem hela jag är – sinne, kropp, själ, ande, känslor, tankar. Hur du lever ditt liv kommer att spegla din hälsa och tvärtom. En sluten cirkel. Om du har ont i själen, kommer du ha ont i kroppen och vice versa…Vi i väst har glömt bort oss själva i jakten på lyckan utanför oss. Vi har på något sätt glömt bort oss själva och lagt vårt fokus på samhällets måsten och regler.

Min inspiration gällande personlig utveckling hämtar jag bland annat från Louise L. Hay Betty Shine och Helen Kåselöv. Samt från alla personliga möten med människor som jag träffar. Både nya möten och med gamla vänner. Inspirationen kommer också när jag är ute och går i vår fantastiska natur som vi har runt okring oss.

Jag har valt att skänka en del av varje sålt smycke till barnrättsorganisationen MASKROSBARN. Under mina första sex år levde jag själv som maskrosbarn, därför känns det som en självklarhet att dela med mig till de som behöver hjälp och stöttning i dag.

Två gånger i månaden, udda veckor skickar jag distanshealing natten mellan måndag och tisdag till den som vill. Du tar emot healingenergin, på ett enkelt sätt under din sömn, vid den tidpunkt när du är som mest mottaglig.

Just ja! Jag är högkänslig, aspirerande författare och ofrivilligt barnlös också.

Kram och välkommen in i min värld//Anki