Återhämtning och självkärlek

Sol, vind och vatten har det varit mycket av för mig i sommar, hur har det varit för dig? Mycket bad eller börjar du tröttna på sommarvärmen? Dessutom har jag hittat ett paradis bara 30 minuter med bil från Skövde! Sandmjuka stränder och nästintill kristallklart vatten. Helt magiskt! Som att komma utomlands ungefär, fast billigare. Ett skönt ställe för återhämtning och självkärlek, att ladda de inre batterierna igen.

Hur har det gått med förra veckans utmaning? Att stanna upp och uppmärksamma sin beteendeförändring gör mycket för kropp och själ. Här nedan delar jag med mig av en reflektion som jag fick nu under morgonen. Kunde inte göra annat än att le då jag läste hans mejl.

  • Hej Anki. Veckans utmaning blev mycket träffande för mig. Skulle ta tåget ner till en kompis i Göteborg i onsdags och tåget var (som vanligt) försenat. Först blev jag arg och suckade tillsammans med alla andra på perrongen, sen kom jag på din veckans utmaning. Tog upp mitt block och skrev ner saker som jag är tacksam för. Bland annat skrev jag ner, tacksam för PearlNHarmonys sommarutmaning. När tåget kom var jag inte lika arg och irriterad längre och fick en glad resa ner till Göteborg. Tack för denna reflektion och ser fram emot veckans utmaning.

Veckans utmaning – 30 om dagen

30 om dagen är ett uttryck som cirkulerar på nätet och som blir mer och mer positivt relaterat till. Det är inte trettio chokladbollar om dagen vi pratar om, utan 30 minuters promenad.

Att gå är den enklaste formen av motion som dessutom många klarar av och som även för med sig massvis av hälsofördelar. Du blir lugnare och stressar lättare ner. Du blir gladare och kreativare. Din sexlust ökar. Du blir starkare i både lår och vader (några knäböj efter promenaden formar även till din rumpa.) Du blir starkare fysiskt i kroppen och tappar några kilo (om du vill.)

Så ta 30 minuters promenad varje dag och tona dina sommarben och bli ett piggare du!

Ps: Glöm inte att mejla mig om hur det har gått! Tacksam för er reflektion!

Kram och kärlek till er alla!

//Anki