Hej alla fina bloggläsare 

Jag börjar gärna min morgon med att sjunga ett mantra. Dels för att jag blir glad av att sjunga, höja volymen och sjunga från hjärtat. Bästa tänkbara starten på morgonen, glad och positiv. Orostankar, funderingar, planeringar får helt enkelt inte plats under den här tiden. Fokuset ligger bara på mantrat och känslan av eufori i min kropp.

Meridianpunkter

Vi har 84 meridianpunkter i gommen. 64 punkter sitter i närheten av dina tänder, 4 stycken vid varje tand. Föreningen mellan ljudet, resonansen och rytmen då du sjunger mantrat, hjälper dig att känna din inre balans. Vibrationerna vibrerar till hjärnans olika delar, stresshormonet minskar men även serotininhalten i hjärnan ökar. Om serotininhalten är låg, påverkar den vår rädsla och ångest negativt, och vår inre aggression ökar.

Fördelar med att ge dig en sångstund på morgonen…

  • Minskad nedstämdhet.
  • Minskad kronisk smärta.
  • Risk att få stressjukdomar minskar.

Då jag själv jobbar med att komma ur en utmattningssyndrom, ser och känner jag alla dessa fördelar. Jag är ett levande exempel. Känner oerhörd tacksamhet för att jag till slut hittade mitt måmycketbättre-piller.

om mani padme hum

Nu önskar jag er alla en Kärleksfull dag och Gör meditationen till en del av din vardag. Du kommer märka att positiva förändringar kommer mer och mer in i ditt liv.

Kram och kärlek!

//Anki